APF Muntenia - Comitetul director - activitate
 

PRESEDINTE
Prof. CFM princ. dr. Elena CĂCIULAN

VICEPRESEDINTE
kinetoterapeut Camelia PETRE

SECRETAR
kinetoterapeut Dana MARIN

TREZORIER
kinetoterapeut Adriana STAN

CENZOR
Kinetoterapeut Eugen POPESCU

MEMBRI
kinetoterapeut Jani COSTACHE
kinetoterapeut Bogdan GOGA
kinetoterapeut Tudor MIZIL


» În data de 4 aprilie 2013 a avut loc ședinta Comitetului Director, la care au participat:
Elena Căciulan - Președinte
Camelia Petre - Vicepreședinte
Dana Marin - Secretar
Adriana Stan - Trezorier
Bogdan Goga - Membru
Tudor Mazilu - Membru
Ordinea de zi:
1. activitatea desfășurată de APK Muntenia;
2. situația membrilor inscriși și a celor care și-au achitat cotizația la zi;
3. desemnarea unui purtător de cuvânt pentru discuțiile pe Forumul Kinetoterapeuților;
4. situașia financiar-contabilă;
5. diverse.

» In data de 23 februarie 2013, orele 18.30, a avut loc Adunarea Generala a APF Muntenia, cu urmatoarea ordine de zi:
1. Propuneri de noi amendamente la statut și aprobarea acestuia;
2. Noi alegeri pentru funcția de Președinte al APF Muntenia;
3. Alegeri pentru funcția de Cenzor al Asociației;
4. Schimbarea denumirii Asociației din APF Muntenia în APF Muntenia ( Asociația Profesională a Fizioterapeuților Muntenia București);

» Vineri, 11 ianuare 2013, a avut loc sedinta Comitetului Director al APF Muntenia, cu participarea conducerii FRAK reprezentata de:
- prof. CFM princ. Elena Caciulan, Presedinte FRAK
- kinetoterapeut dr. Daniela Stanca, Secretar FRAK
Ordinea de zi a cuprins urmatoarele:
1. Discutii la propunerea presedintelui APK de a aproba REGULAMENTUL INTERN;
2. Discutii organizatorice cu privire la predarea-primirea documentelor asociatiei, patrimoniu, bugetul existent la data de 11 ian. 2013.
In ceea ce priveste aprobarea REGULAMENTULUI INTERN, propus de dnul Presedinte, aceasta nu s-a putut realiza, deoarece in opinia majoritatii celor prezenti nu reprezinta o necesitate organizatorica pentru APF Muntenia. Predarea actelor, de catre fosta conducere APK actualei conduceri, s-a realizat pe semnatura prin instituirea unui proces verbal.
Ca o concluzie a celor discutate, s-a hotarat convocarea Adunarii Generale APF Muntenia, in vederea discutarii Statutului asociatiei si propunerii de noi amendamente de catre fiecare membru in parte, data si locul Adunarii urmand a fi anuntate pe mail tuturor membrilor in timp util.

» În perioada 22-24 martie 2012, la Paris, Presedintele si secretarul general al Federatiei Române a Asociatiilor de Kinetoterapie (FRAK), Elena CACIULAN si respectiv Daniela STANCA, au răspuns invitatiei Ordinului Maso-Kinetoterapeutilor din Franta (OMK), de a sustine două conferinte despre profesia de kinetoterapeut în România.
Această invitatie este continuarea dezbaterilor desfăsurate la întâlnirea de lucru de la Bucuresti, din data de 7 noiembrie 2011, între presedintele OMK din Franta, Jean Paul DAVID si reprezentantii Facultătii de Kinetoterapie, Sectiilor de Kinetoterapie si motricitate specială, Ministerului Educatiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului si membrii consiliului de conducere al FRAK.
Pentru a clarifica situatia kinetoterapeutilor care migrează în Franta, delegatia română a prezentat presedintilor Consiliilor Regionale din Franta (22 membrii) si reprezentantilor Departamentelor fiecărei Regiuni (140 membrii), două conferinte referitoare la: denumirea profesiei în România, numărul de facultăti/specializări, durata studiilor (licentă, master, doctorat), curricula universitară, autorizatia de liberă practică, sistemul de rambursare al serviciilor de kinetoterapie, de către Casa Naţională de Asigurări de Sănătate, salarizare şi formare profesională continuă. [ Citeste mai departe ]

» Marti 27 Decembrie 2011, la sediul IOMC din Bucuresti, s-a desfasurat Adunarea Generala a APF Muntenia

» Vineri 07 martie 2008, orele 14. 30, la Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului (IOMC), din Calea Griviţei nr. 71, sect. 1, Bucureşti a avut loc o întâlnire a celor implicaţi în educarea şi formarea profesională a kinetoterapeuţilor în vederea discutării legii kinetoterapeuţilor din România.

» In data de 5 martie 2009, o comisie formată din...

» In data de 4 aprilie 2009, orele 09.30, la Institutul de Ocrotire a Mamei şi Copilului (IOMC) Bucureşti...
 
Info

Joi 15 mai 2014, sub auspiciul ANC și al Ministerului Educației Naționale, la invitația FRAF, s-a desfasurat dezbaterea ”Kinetoterapia - între reglementare europeană și paradigmele domeniului de studiu la care au participat:

Citeste mai mult »


Stimati colegi,

Va reamintim ca in perioada 30 mai - 1 iunie 2014 FRAF organizeaza la Bucuresti programul de educatie continua Reeducare cardio-vasculara. Programul de desfasurare si continutul cursului:

Mai multe detalii
 

Contact corespondenta:

Bucuresti, Str. Slt. Alexandru Borneanu nr. 9