APF Muntenia - Documentatie in kinetoterapie

In continuare gasiti documente foarte utile unui kinetoterapeut:

 

In urma adresei nr. 1/3.01.2011 inaintate de catre Asociatia profesionala a prof. CFM si kinetoterapeutilor Muntenia Bucuresti Ministerului Muncii si a dosarului stufos pe care doamnele Elena CACIULAN si Daniel STANCA l-au inmanat doamnei Carla MATEI, responsabil cu Clasificarea Ocuapatiilor din Romania, a fost analizata situatia kinetoterapeutilor romani, privind incadrarea in noul COR conform ISCO 08. Initial, kinetoterapeutul era incadrat la subgrupa 2269 Specialisti in domeniul sanatatii neclasificati in grupele anterioare, si nu la 2264 Fizioterapeuti, cum ar fi fost normal.
Efortul depus de cele doua doamne nu a fost deloc in zadar. Pe 8 aug. 2011 a aparut in monitorul oficial nr. 561, Ordinul Ministrului Muncii familiei si protectiei sociale si al presedintelui Institutului National de Statistica, privind aprobarea Clasificarii ocupatiilor din Romania.Locul kinetoterapeutilor este acolo unde trebuie: in subgrupa 22264 Fizioterapeuti.
Detalii

Prin demersurile si efortul convergent al Universitatii Nationale de Kinetoterapie, reprezentata prin prf. univ. dr. Mariana CORDUN, prof. univ. dr. Antoaneta CRETU si prof. univ. dr. Sorin SERBANOIU, al Asociatiei profesionala a prof. CEM si kinetoterapeutilor MUNTENIA Bucuresti, reprezentata de Prof. CFM princ. dr. Elena CĂCIULAN si kinetoterapeut dr. Daniela STANCA si al doamnei Inspector la Minterul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului, dna Inspector General Claudia GEORGESCU, s-a obtinut redobandirea Domeniului de Licenta in Kinetoterapie, specialitatea Kinetoterapie si motricitate speciala.
Pentru detalii accesati : http://www.monitoruloficial.ro/emonitor2/mon_pdf.php

 
Info

Joi 15 mai 2014, sub auspiciul ANC și al Ministerului Educației Naționale, la invitația FRAF, s-a desfasurat dezbaterea ”Kinetoterapia - între reglementare europeană și paradigmele domeniului de studiu la care au participat:

Citeste mai mult »


Stimati colegi,

Va reamintim ca in perioada 30 mai - 1 iunie 2014 FRAF organizeaza la Bucuresti programul de educatie continua Reeducare cardio-vasculara. Programul de desfasurare si continutul cursului:

Mai multe detalii
 

Contact corespondenta:

Bucuresti, Str. Slt. Alexandru Borneanu nr. 9

Contul IBAN

RO31BRDE410SV69643254100